Salut petri . Sunt din shinE like . Strk... As dori si eu un admin ca o sa joc pe sv de respawn in fiecare zi.. joc de cateva zile azi era sa iau si ban cik sunt codat ^_^ ... in fine daca poti ms..
re petri, vreau si eu admin pe respawn sa pot sa intru si cand nu sunt admini sa mai schimb harta..thx!
se mai intampla sa nu fie admini si sa intre un taran cu aim sau sa jucam 70 de runde numai o harta...etc
Mutulicious a scris:
re petri, vreau si eu admin pe respawn sa pot sa intru si cand nu sunt admini sa mai schimb harta..thx!
se mai intampla sa nu fie admini si sa intre un taran cu aim sau sa jucam 70 de runde numai o harta...etc
petri petri esti prea darnic ).... asa o sa aibe toti copii admin si o sa sufere pe server si aia mai buni nu o sa mai intre...sa iti zic faza ...da nu zic numele adminului sa nu zica ca am ceva cu el....jucam cu alt nume(pe respawn) si intra un jucator nou pe server ...acesta intreband cine face admine si marele ADMIN care nu erea nici macar god ii raspunde acestuia "Nu fac admine la toti ratatii" si eu l-am intrebat dc sufera si imediat m-am trezit cu ban ca am indraznit sa il intreb dc sufera.... dau rr aiurea....etc...
daca petri s-ar lua dupa voi toti ar ajunge la manastire. apropo pitic cand zici copii specifica si u ca fac pariu ca sunt mai mare ca tine. (si zii numele adminului daca esti corect si vb serios)
spyder 27 August 2010 18:43 Reinfinteaza cineva underu?mai precis serverele de cs?,nu stiu de ce l-ati inchis,ca erau playeri
aLExyNyoN1 26 August 2010 19:14 o sala ca netzone sau ca forte , bine hai exagerai putin ....dar in craiova...ar fi ceva...frumos!
aLExyNyoN1 26 August 2010 19:13 pai ma valy crezi ca ar baga cineva bani din buzunar ,pt placu nostru pe criza asta ?ar fi bine...sa investeasca...
vLy 26 August 2010 14:29 Petri se auzea ceva cu o resuscitare .. alea alea ... da vad ca inafar de concursurile de dota , care n-au mai fost de 1 luna .. si 2 wn nimic altceva ..
z0rny 16 August 2010 17:25 o sugestie,inchideti sala ca sa ales prafu ce era acum 1-2 ani ce e acum
reflex1948 07 August 2010 17:18 unirea urziceni si steaua bucuresti cred ca se vor califica,vaslui o sa piarda fara drept de apel in fata celor de la lille,iar timisoara o sa urmeze traseul vasluiului